Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 19., szerda

Szolgáltatunk és gyanúsítunk !

187500 forintos csekket kapott egy martinkai asszony!...olvasható a dehir.hu honlapján.

Az áramszolgáltató szerint kétséges a villanyóra belsejében lévő plombák eredete. Az asszony azt állítja soha nem nyúlt bele az órába. Ráadásul védekezni sem tudott, mert ő már csak a értesítést kapta meg. Hiába próbált tárgyalni azt mondja alig akarták meghallgatni, majd a kérdései helyett válaszul újabb levelet kapott,amiben 8 napos határidőt adtak neki a befizetésre.
( ITT talán nem "kétséges"a plomba eredete?-már ha lenne villanyóra!-a szerk. )

Dehir forrás
(Elfogadhatatlan, hogy a multinacionális szolgáltatók jogállami keretek között tömegeket vádolnak meg és kényszerítenek bele egy hosszadalmas, költséges és bonyolult eljárásba, amelynek végén jobb esetben mindössze annyit írnak: “Elnézést, ha kellemetlenséget okoztunk Önnek.”, ugyanakkor az alaptalan gyanúsításnak, rágalmazásnak, jó hírnév megsértésének rájuk nézve semmilyen következménye nincs, az így okozott anyagi és erkölcsi kárt nem reparálják, és tehetik mindezt csak azért mert állításuk szerint “sokan lopnak” és ezen az alapon nekik bármikor és bárkit, következmények nélkül lopással lehet vádolni!-a szerk.)
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.