Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 27., szombat

A Magyar Forma–1,és ami "mögötte" van....

A Hungaroringen, a kulisszák mögé lesve egy miniváros tárul elénk. A világ bármelyik szegletében állandó helyként üzemeltethető éttermek, kávézók várják a VIP vendégeket, pilótákat, csapattagokat és a sajtó képviselőit. 

Azt már minden Forma–1-et kedvelő tudja, hogy a bokszutca mögött elterülő részen, az úgynevezett Paddockban csodákat láthat az oda belépő. A versenyhétvégére miniváros épül kamionokból, az utca egyik felén a csapatok technikai hátterét biztosító irodák, mini szerelőbázisok, mérnöki szobák kapnak helyet, míg a másik oldalon a cseppet sem visszafogott, de rendkívül praktikus luxus az úr.

Szakácsok, felszolgálók szorgoskodnak kora reggeltől késő estig, hogy a vendégek, újságírók és persze nem utolsósorban a csapattagok – köztük a pilóták is – a legjobb ellátásban részesüljenek. Így fordulhat elő, hogy... 

...ha kíváncsi vagy hogyan zajlik az élet a háttérben ITT megtudhatod. 

Szerk;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.