Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 8., hétfő

A tigrisek igazságot osztanak ?

Fotó: freedigitalphotos.net 

Indonéziában egyre gyakoribbak az emberek és a vadállatok közötti összeütközések, mert az erdőirtás miatt csökken a vadállatok élőhelye. Egy férfiakból álló csoport az észak-szumátrai Gunung Leuser Nemzeti Park egyik eldugott részén kedden az igen ritka és drága tömjénfa után kutatott. Hogy ennivalóhoz jussanak, csapdát állítottak fel szarvasoknak és antilopoknak, de egy tigriskölyök került a csapdába, és elpusztult – mondta el Dicky Sondani helyi rendőrfőnök.

A felnőtt tigrisek ekkor a férfiakra támadtak, és egyiküket megölték. A többiek egy fára menekültek fel. A fa körül még vasárnap is négy tigris volt.
Mintegy harminc ember, köztük rendőrök és katonák indultak szombaton a bajba jutottak megsegítésére, miután a falusiak, akik látták őket, értesítették a hatóságokat. Még három nap azonban, amíg a helyszínre érnek. Ha a tigrisek még mindig ott lesznek, le kell lőni vagy el kell altatni őket, hogy kiszabadítsák a férfiakat – mondta el a rendőrfőnök. 
Hivatkozás:webbulvar.hu
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.