Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 7., vasárnap

Andy Vajna (68) meggondolta magát!

Úgy néz ki, mégsem veszi feleségül augusztusban a barátnőjét,Palácsik Tímeát.

Két és fél éve ismerkedett össze, és baráti viszonyuk lassan alakult át különös párkapcsolattá. Ölelkezni, csókolózni még senki nem látta őket, de előszeretettel időznek egymás társaságában különféle hazai és külföldi rendezvényeken, és többször nyaraltak együtt a világ legszebb üdülőhelyein – írja a Blikk.hu

A pár egyik ismerőse a lapnak azt mondta: „Timinek egyszerre van szüksége támaszra és szabadságra. De mostanra Andy is belátta, hogy ha mind a kettőt megadja neki, akkor szépen lassan közszereplőként nevetségessé válik.  Ahogy májusban nem volt, úgy augusztusban sem lesz esküvő, sem Amerikában, sem Magyarországon. A közös barátaik sem kaptak meghívót, pedig itt lenne az ideje.”

 A pár ismerőse azt is mondta még: „Timi tudja, hogy ha Andy valamit elkezd halogatni, azt már nem akarja igazán, de még szeretne hinni ebben a hollywoodi tündérmesében. Érzelmi téren Timi valóban naiv, de nem buta. Ha Andyek jövőre sem az lesz a legfontosabb dolga, hogy elvegye, akkor tovább fog lépni, és szinte biztos, hogy ez történik majd.”
Palácsik Tímea viszontszereti Vajnát – írja a bulvárlap -, de ebben az is benne van, hogy rajong azért az életformáért, amelyet a producer mellett tapasztal. Előkelő éttermek, híres színészbarátok, szép ruhák, és pazar utazások jellemzik kettejük kapcsolatát.
Szerk;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.