Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 24., szerda

Augusztusban elindul a Sólyom Airways.

Vágó József vezérigazgató bejelentette, hogy az első lízingelt repülő augusztus 18-án landolhat Budapesten. Pár hét múlva pedig az első utasokkal teli menetrend szerinti járat is felszállhat.

A Sólyom nem fapados cég lesz, nem árral, hanem a szolgáltatás minőségével kíván versenyezni. A tulajdonosok prémium társaságot terveznek, Vágó József szerint egy ilyen szolgáltatásra nagy kereslet mutatkozik Magyarországon, sokan csak kényszerűségből, a Malév hiányában vesznek külföldi légitársaságok járataira jegyeket.
A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy nagyon is magyar érzelmű cégről van szó, (talán ezért nem kapott elsőre  engedélyt A Nemzeti Közlekedési Hatóságtól ?-bár lentebb  a vezérigazgató ezt cáfolja.-a szerk.) a vállalkozás tulajdonosai nem fogják offshore helyekre vagy más országba vinni a pénzüket, a hozadék itt marad. Írásban vállalták, hogy három éven belül nem vesznek ki pénzt a vállalkozásból, minden megtermelt forintot vissza fognak fordítani a fejlesztésekre.

A Sólyom engedélyei minden ellenkező híresztelés ellenére megvannak, ha itt lenne az első gép, már repülhetne is. A cég első álláshirdetései augusztustól jelennek meg, kezdődik a munkaerő-toborzás. "Nálunk nem lesz sallang, nagybácsi vagy unokaöcs. Mi csak azokat vesszük fel, akik dolgoznak nekünk, magas bért adunk, de az egykori Malév költségeinél így is 64 százalékkal alacsonyabban fogunk működni" - mondta a vezérigazgató.-olvasható a privátbankár honlapján.
Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.