Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 22., hétfő

Majdnem Olaszliszka !

"Majdnem az olaszliszkaihoz hasonló lincselés történt Hevesen, miután egy kislány figyelmetlenül kiszaladt az úttestre, és egy autó elgázolta. A feldühödött rokonok meg akarták támadni a vétlen sofőrt, ám szerencsére sikerült őket ebben megakadályozni a baleset szemtanúinak. A sérült gyereket mentőhelikopter szállította kórházba, állapota súlyos, de nincs életveszélyben."


A térfigyelő kamera azonban nemcsak a gázolást, hanem az azt követő eseményeket is látta. Másodpercek alatt 50-60 ember (a rejtett erőforrás!) rohant a helyszínre !
– Itt úgy van, Hevesben, hogy a romák védik egymást mindenféleképpen. Ők azt nem nézik, hogy az az ember mennyire hibás vagy nem hibás – mondta a Hír TV-nek egy helyi lakos, Tóth Borbála.
 "A felvételen jól látható, amint a sérült lányt a kezénél és a lábánál fogva vonszolják a rokonok az útszéli árokpartra, majd többen a sofőr felé rohannak. "
A forrás hír itt olvasható !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.