Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 7., vasárnap

A "vendégséggel" nem illik visszaélni !

 Szoboszlai F. olvasónk hozzánk küldött emailjéből idézek -a teljesség igénye nélkül- egy részletet,amelyet egy korábbi cikkünkhöz fűzött hozzá kommentárként,amely ITT olvasható!

(...)"Munkám során elég sokat utazgatok így havonta pár napot szoktam tölteni Luxemburgban is.Az alábbi eset még tavasszal történt, aminek szemtanúja voltam.

Egyszer egy megállóban feltolult kb.tíz főből álló nehezen integrálható "rejtett tartalék" a buszra és a jegyüket kérő vezetőnek jó hangosan röhögve bemutatták a középső ujjaikat.
Nem tudták, hogy a buszokon van egy "diszkrét riasztó" gombocska.
A sofőr nem vitatkozott, az ajtót szomorú arccal becsukta és nyugodtan elindult a megállóból. Majd kb 5 (!) perc után megállt csendesen az előtte/mögötte csak a kék villogóval haladó és megálló rendőr autók között.
Aztán minden kinyíló ajtón felszállt két-két rendőr.. csodálatos élmény volt látni, ahogy a mocskosok pofájáról lehervadt a vigyor...egy helyi mamika meg is kérdezte, hogy ugyan hova is viszik a "fiatalokat" mire a vigyorgó zsaru ennyit mondott; semmi ok az aggodalomra nénike,megyünk a repülőtérre... hahaha.
Nos talán ez a megoldás követendő példa lehetne itthon is és máris megoldódnának a gondok !"

Olvasóink nevében is köszönjük a történetet.
(Úgy látszik Luxemburgban a "nehezen integrálhatóaknak" nem nagyon adnak második esélyt...és milyen igazuk van!-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.