Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. augusztus 28., szerda

Itt a vége?

Steve Ballmer utódjának kell eldöntenie, mi legyen a Windows 8-cal!


Mivel a Windows 8.1 megjelenése már közeleg, ezért kétség kívül elmondható, hogy a következő frissítésre vagy Windows kiadásra csak a jövő évben lehet számítani. A nevüket eltitkoló források szerint a Windows 8.1 tulajdonképpen csak egy frissítés, és egy szervizcsomagnak felel meg a Windows 8-hoz.

Éppen ezért a következő ilyen frissítés a Windows 8.2 nevet kaphatná. Nem biztos azonban, hogy az valaha is elkészül. A WinSupersite.com úgy tudja, hogy a Microsoft már most bizonytalan a Windows 8 kérdését illetően: nem biztos, hogy akarnak fejleszteni egy újabb frissítést az operációs rendszerhez. 
Steve Ballmer távozása eléggé megbillentette az elképzeléseket a redmondiaknál. Emiatt Ballmer utódjának nehéz dolga lesz, hiszen nem csak a mostanában elindított átszervezésekkel kell megküzdjön, de nem ártana újra feltalálnia a Microsoftot, majd eldöntenie, hogy mi legyen a Windows 8-cal. Az elemzők legalábbis egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a leendő utóddal szemben.
Hivatkozás; winsupersite.com
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.