Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. szeptember 10., kedd

A tervezett lehúzás !

Úgy tűnik, lassan azt is be fogják tervezni a költségvetésbe,hogy mikor megy a magyar wc-be mert ugye lehet az is fizetős lesz és tudni kell mennyi "kiadás" után mennyi adót lehet majd kivetni! Ugye milyen morbidnak tűnik? Na amit ebben a hírben olvastam ez is hasonló !


Egy pár gondolat belőle:
 "Az új traffipaxok révén bőven lesz a raktárban tartalék berendezés, így nem adódhatnak olyan gondok, mint amiről már írtunk: egyes kapitányságokon a meghibásodó sebességmérők helyébe nem tudtak tartalékot állítani, így amíg javították őket, "lyuk" támadt a rendszeren, ami "bevételkiesést" is jelentett a rendőrségnek. A testületnek ugyanis  teljesítenie kell a költségvetésbe előzetesen betervezett bírságbevételeket, ez idén 16 milliárd forint.
Tavaly is ennyit irányoztak elő, és a testület hozta is az elvárásokat: több mint 19,1 milliárd forint közigazgatási és szabálysértési bírságot vetettek ki. Más kérdés, hogy a teljes összeget nem sikerült beszedni, sokan húzzák-halasztják a csekkek befizetését.
Amíg "hozni kell a statisztikát", mindig is lesznek trükkös megoldások – mondta egy neve elhallgatását kérő volt rendőri vezető a hvg.hu-nak arról, miért vadásznak olykor lesből az egyenruhások a gyorshajtókra. 
Korábban megírtuk például annak az autósnak az esetét, aki egy blogon méltatlankodott az általa észlelt trükkös módszer miatt az M6-os autópályán. „Kiraktak egy százas táblát, és tőle körülbelül 25 méterre állt egy furgon a leállóban. A furgon (nem rendőrségi) és a padka között pedig kedves barátaink!” – írta meg az olvasó az általa tapasztaltakat. „A kirakott táblát nem is vettem észre, mert előztem! 122 kilométer/órás sebességért a 30 ezres bírságot kissé jellemtelennek tartom, mert nem volt indoka a 100-asnak, csak pénzbeszedés.
Az eredeti hír; hvg.hu
Szerk;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.