Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. szeptember 26., csütörtök

Diáklányokat akartak elrabolni Debrecenben !

A rendőrség nem veszi komolyan! (Miért is venné.... )
Az Árpád téri kereszteződésben szállt le a buszról múlt kedden reggel iskolába menet a három 13 éves kamaszlány, amikor egyiküket hirtelen karon ragadta egy középkorú, magas, valószínűleg roma férfi. -olvasható a dehir portálján.


Fotó: illusztráció
 A kép illusztráció.
Fényes nappal, iskolába menet támadtak meg három 13 éves kamaszlányt Debrecen egyik forgalmas kereszteződésében.(Az Árpád téri kereszteződés!) Egyiküket egy középkorú férfi megragadta, majd felszólította, hogy mindhárman szálljanak be a furgonjába. A lányok ijedtükben elfutottak. Mindez a reggeli csúcsforgalomban, a járókelők szeme láttára történt, de senki nem avatkozott közbe. A megtámadott lány édesanyja feljelentést tett a rendőrségen. Iskolájuk igazgatója pedig óvatosságra intette a szülőket. 
A rendőrség még nem rendelte el a nyomozást, azt próbálják kideríteni, hogy történt-e jogsértés bár az egyik helyi lap több bejelentést kapott, hogy hasonló támadás történt korábban a Hatvan utcán és a Déri téren is. A rendőrség azonban ezekről "nem tud"... (?)
A teljes írást és a videót ITT nézheted meg!
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.