Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. szeptember 10., kedd

Helyzet van...de milyen is ?

Egy érdekes hozzászólás érkezett a "Meztelen igazság..." című bejegyzésünkhöz B.Richárd olvasónktól, aki talán közérthetően vázolja a mai reálisan és józanul gondolkodó emberek politikai hangulatát!

"A tűrőképességnek is van határa!
Előbb utóbb el fog jönni az önbíráskodás korszaka. A haszonállatokat, kirándulókat veszélyeztető kóbor kutyákat megelégelő emberek is idővel elkezdik kiszórni a mérgezett húsokat,ha a problémára illetékes hatóság impotens az ügyben."

"Most nagyon "fent van az inga" egy bizonyos kisebbségnek. 
Hozzá szoktak, hozzá szoktatták őket ahhoz, hogy munka nélkül is jól el lehet lenni. Megkapnak mindenféle támogatást,ingyen lakást, segélyt,közműdíj kompenzációt, adósságrendezést, 1000 csirke program és még hosszan lehetne sorolni. Valamint ott a mindent ütő tromfjuk, az adu ász, a származásuk, ami pajzsként vagy fegyverként bármikor elővehető, ha úgy hozza a helyzet. De az a bizonyos inga valamikor majd megáll, és amilyen elánnal volt fenn az egyik oldalon előbb utóbb ugyanolyannal lesz fent a másikon és akkor a teremtő Isten legyen irgalmas hozzájuk, mert a sokat tűrt és szenvedett gazdanép nem fog az lenni!''
(Köszönjük a hozzászólást.)
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.