Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. szeptember 30., hétfő

Schobert Norbert igazsága...? kommentár nélkül.

A soroksári brutális gyilkosság kapcsán a következő sorok olvashatók Schobert  Norbi FB-oldalán: ITT!


"Megosztom, hogy ne lehessen eltussolni...
Csütörtökön este Soroksáron, csoportosan egy kötéllel hátulról megfojtottak egy kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát, akivel a gyilkosság után aljas és ember (?) által igazán elképzelhetetlen tetteket műveltek az elkövetők! Megerőszakolták. A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szörnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket.
Sajnos etnikai támadás volt és az áldozat Kardos Lajos egykori rendőrségi iskolatársam és kollégám felesége volt.
A hírt egy szintén egykori és ottani kollégám juttatta el hozzám. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak. Eljött az idő, hogy ilyen esetekben legyen halálbüntetés. Nem azért mert csupán ez a minimum, hanem legyen benne a felizgult állatokban a tudat, hogy eljöhet a halál és nem a mi pénzünkön kapnak 20 évre meleg szállást, ételt, orvosi ellátást. Sajnálom, de nem bírtam nem megosztani... Norbi"
Szerk: Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Nem értem a magyar társadalmat. Mindenki látja egy bizonyos etnikai réteg olyan mértékű létszámnövekedését, mely példátlan a magyar történelemben. Ugyanakkor mindenki látja azt, hogy ez a réteg a deviancia, a munkakerülés, a rettenetes szociális állapotok, az igénytelenség, a borzalmas egészségügyi mutatók terén siralmas állapotban van. A kettőnek 20 év múlva az lesz a következménye, hogy az iskolákban 10 gyerekből 7 ebből a rétegből fog kikerülni, s olyan bűnözés és nyomor szabadul a magyarságra, mely a legsötétebb történelmi kataklizmákat is felülmúlja. Az iskolákban, az utcákon elszabadul a bűnözés, lövöldözés, kábítószer, erőszakos bűncselekmények soha nem látott mértékben néptelenítenek el megyéket, aminek hatására más országokból hasonló mentalitású egyedek tömegesen fognak beáramlani. A szociális rendszer összeomlik, az egészségügyi rendszer tarthatatlanná válik, a közintézmények nagy része megszűnik, a közbiztonság csak fogalmi szinten fog létezni. A dél-amerikai gettókat megidéző állapotok lesznek a legnagyobb magyar városok belvárosi terein, útjain, parkjaiban. A külföldi tőke kivonul, a magyar gazdaság pedig teljesen eltűnik. A földeket nem fogják művelni, polgárháborús övezetté válnak azok a területek, ahol a magyarság lélekszáma eléri a 30-40 %-ot.
    Erre mit csinál a magyar választópolgár? Elmegy választani, s újra és újra megszavaz egy politikai "elitet"-úgy jobb,vagy bal oldalról-, mely pontosan ennek az apokaliptikus állapotnak az előidézője.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.