Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. szeptember 26., csütörtök

Van az a pénz....?

Fordulat jöhet a Rezesova-perben: elmarad a péntekre várt ítélet-hirdetés, a következő tárgyalást pedig október 29-ére tűzte ki a bíró.
Az Index azt írja: a védelem az utolsó pillanatban előállt egy újabb műszaki szakvéleménnyel, amelyre az egyik legtekintélyesebb hazai szakembert kérte fel. Melegh Gábor - aki korábban az Igazságügyi Szakértői Kamara elnöke is volt - azt mondja: elképzelhető, hogy Rezesová vétlen volt a balesetben.

A szlovák milliomosnő szerint a Fiat Punto hirtelen előzéssel került az ő terepjárója elé és ezért történt a baleset. Az eddigi szakértők ezt elutasították, de Melegh Gábor kiszámolta, hogy, ha a Fiat előzéskor kicsit gyorsabban rántotta el a kormányt, mint, ahogy azt eddig gondolták a szakértők, és Rezesová reakcióideje is kicsit kevesebb volt, akkor nem tudta volna elkerülni a balesetet - még akkor sem, ha csak a megengedett 130 kilométer per órával megy. (Ugye érthető...hogy ha...így..hogyha úgy ....akkor? Mégis van az a pénz?...)
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.