Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 17., csütörtök

Bankolás ingyen,sőt...

...még pénzt is kereshetsz vele ! Hihetetlen? Olvass utána !


A recept igen egyszerű
Bankhasználati szokásaidnak megfelelően kutasd fel az ideális számlacsomagot és válassz egy olyan hitelkártyát, amelyik kedvezménye(i) révén – illeszkedve saját havi költéseidhez -  alkalmas arra, hogy a kártyához kapcsolódó költségeken felül akár a bankszámlád költségeit is finanszírozza.
 
A nagybankok kínálatában számos olyan hitelkártya érhető el, amelyek a kártyával történő költések után pénzvisszatérítést biztosítanak. Sajnos nem minden hitelkártyánál van erre lehetőség, de általában valamilyen kedvezmény kapcsolódik mindegyikhez (pl.: azonnali árkedvezmény a vásárlás értékéből, pontgyűjtés, stb.), esetenként egyszerre akár több is.

Azt gondolhatnánk, hogy érdemi összegű pénzvisszatérítés eléréséhez ész nélküli költekezés szükséges, de erről szó sincs. Bármilyen hihetetlen is 150 000 forint jövedelem és normál bankhasználati szokások mellett* lehetőségünk van megspórolni a teljes bankköltséget (azaz mind a hitelkártya, mind pedig a bankszámla költségeket). Ehhez pedig mindössze annyit kell tennünk, hogy a bankszámlánkhoz kapcsolódó kártyánk helyett egy jól megválasztott hitelkártyát használunk a „költekezésre” (tehát szigorúan csak a kártyás vásárlásokra, készpénzfelvételre továbbra is külön kártyát tartunk fenn).
Szerk:Posta S
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.