Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 1., kedd

Egy hozzászólás érkezett a...

...Schobert Norbert igazsága...? című bejegyzésünkhöz !


"Nem értem a magyar társadalmat. Mindenki látja egy bizonyos etnikai réteg olyan mértékű létszámnövekedését, mely példátlan a magyar történelemben. Ugyanakkor mindenki látja azt, hogy ez a réteg a deviancia, a munkakerülés, a rettenetes szociális állapotok, az igénytelenség, a borzalmas egészségügyi mutatók terén siralmas állapotban van. 
A kettőnek 20 év múlva az lesz a következménye, hogy az iskolákban 10 gyerekből 7 ebből a rétegből fog kikerülni, s olyan bűnözés és nyomor szabadul a magyarságra, mely a legsötétebb történelmi kataklizmákat is felülmúlja. Az iskolákban, az utcákon elszabadul a bűnözés, lövöldözés, kábítószer, erőszakos bűncselekmények soha nem látott mértékben néptelenítenek el megyéket, aminek hatására más országokból hasonló mentalitású egyedek tömegesen fognak beáramlani. 
A szociális rendszer összeomlik, az egészségügyi rendszer tarthatatlanná válik, a közintézmények nagy része megszűnik, a közbiztonság csak fogalmi szinten fog létezni. A dél-amerikai gettókat megidéző állapotok lesznek a legnagyobb magyar városok belvárosi terein, útjain, parkjaiban. A külföldi tőke kivonul, a magyar gazdaság pedig teljesen eltűnik. A földeket nem fogják művelni, polgárháborús övezetté válnak azok a területek, ahol a magyarság lélekszáma eléri a 30-40 %-ot.
Erre mit csinál a magyar választópolgár? Elmegy választani, s újra és újra megszavaz egy politikai "elitet"-úgy jobb,vagy bal oldalról-, mely pontosan ennek az apokaliptikus állapotnak az előidézője." 


 (Kívánjuk "Bajtárs" ne legyen igazad!-a szerk.)
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.