Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 20., vasárnap

Gyereket raboltak a cigányok Görögországban?

Már az Interpol is keresi annak a 4 éves kislánynak a szüleit, akit egy cigány-táborban talált meg a görög rendőrség. A feltételezett szülők vallomása után DNS-teszt készült, így már biztos, hogy a szőke hajú kislány nem az ő gyerekük ! A kislányt most átmenetileg egy görögországi karitatív szervezet fogadta be.
A szőke, kék szemű kislányt egy görögországi cigánytáborban találták meg a rendőrök, akik eredetileg drogkereskedőket akartak elkapni. Thessalia tartomány rendőrfőnöke arról számolt be, hogy az állítólagos szülők többször is ellentmondásba keveredtek. Ez megerősítette a gyanút, hogy a gyereket elrabolták saját szüleitől !

Euronews nyomán

Az egyik szülő azt állította, hogy úgy találták a kislányt, a másik pedig azt vallotta, hogy ismeretlenek adták nekik. A pár ellen egyébként eljárás indulhat csalás (vagy inkább gyerekrablások ? ) miatt, mert azt hazudták, hogy 14 saját gyerekük van. A rejtélyes kislányt egy görög karitatív szervezet vette magához arra az időre, amíg előkerülnek az igazi szülei.
A görög rendőrség nemzetközi segítséget is kért a kislány személyazonosságának kiderítéséhez. Így már az Interpol és más szervezetek is keresik az igazi szülőket.-olvasható az ATV honlapján.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.