Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 20., vasárnap

Még meg sem jelent...

...és máris visszavonta a Windows 8.1 és Windows RT 8.1 frissítéseket Microsoft ! Nem nagyon akar összejönni a multi cégnek ez az operációs rendszer.


Legjobb tudomásunk szerint előbbinek a telepítésével – már ha megjelent az Áruházban – nem akadt tömeges probléma, ám az RT esetében már nem ment minden simán.

A The Verge beszámolója alapján szombaton a Microsoft elérhetetlenné tette az Áruházból az RT 8.1 frissítést, részletes magyarázat egyelőre nincs a „limitált számú felhasználót” érintő gikszerről. Ettől függetlenül a terméktámogatási fórum tanúsága szerint számos ügyfél a telepítése után kék halált kapott bootoláskor, amely elégséges indoknak tűnik a visszavonásához.
A hírek szerint a rendszer-helyreállító partíció használatával szerencsére újra élet csiholható a pórul járt táblagépekbe, ám jó kérdés, hogy ezzel az átlagos vásárlók mennyire vannak tisztában.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.