Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 20., vasárnap

Tizenkettő egy tucat...

Bár a mentorok és a kommentelők szerint is a tegnap esti X-Faktorban sok énekes gyengébb teljesítményt nyújtott, (ami ugye a több éven keresztül erőltetett műsornál már várható) mint amire számítottak, mégis érdemes volt a műsor utolsó perceit is megnézni.

Az X-Faktor élő adását megérte az utolsó percig nézni, pedig ezt nem gondoltuk volna akkor, amikor Kovalcsik Ildikó (Lilu)  szájából már ki tudja, hányadszor hangzott el az a mondat, amely szerint csak sms-ek küldésével tudják a rajongók megmenteni kedvencüket a kieséstől. (Mert ugye -tehetség ide vagy tehetség oda- a műsor lényege az emelt díjas SMS  és a 20 percenkénti reklámok,vagyis a profit !

Ezt követően megpróbálta összefoglalni a mentorok kritikáit azzal, hogy "kezdenek bekeményedni", majd mikor észbe kapott, mi csúszott ki a száján, gyorsan bekeményítésre javította az elszólást. Ezek után alig bírta megállni, hogy el ne nevesse a maradék szövegét. 
(Az egyik hozzászólásban nagyon humorosan-vagy találóan?-a kommentelő meg is jegyzi, hogy "éhes disznó is makkal álmodik".)
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.