Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 11., péntek

Vége...

...az anonimitásnak a Facebookon ugyanis az oldal megváltoztatta az adatvédelmi beállítás lehetőségeit ami  rosszul érinthet sok felhasználót !


Ha valaki eddig bár használni szerette volna a Facebookot, de úgy, hogy a nevére rákeresők ne találhassák meg, egy egyszerű beállítással elérhette mindezt. A Facebook az elmúlt hónapokban fokozatosan kivezette ezt a lehetőséget, most pedig teljesen megszüntette a bujkálást.    (Mert ugye így még jobban kiszolgáltatják magukat a felhasználók a "közösségi oldal" kénye-kedvére,nem beszélve a hatósági beavatkozás lehetőségéről,ami tulajdonképpen eddig is megvolt.-a szerk.)
Mindez párhuzamosan zajlik a Facebook keresőjének fejlődésével: a kereső ezután a felhasználók által közzétett összes megosztásban és állapotfrissítésben, hozzászólásban, sőt még a képaláírásokban is keres.
Ennek tudatában további "kellemes" Facebookozást kívánunk mindenkinek.       
Szerk:Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.