Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. október 18., péntek

Vigyázz a szomszéddal , ha...

...hangosan játszol az X-Boxszal !

A pizsamájával együtt ragadta meg áldozata nemesebb részeit, és mintha csak egy darab szendvics volna, leharapta a péniszét és a heréjét - mert túl hangosan játszott az X-Boxszal,és idegesítette a hangos videójáték. 
Jason Martin akkor dühödött meg, amikor a szomszédja felől túlságosan hangosan hallatszottak az X-Box hangjai, de nem sikerült békés úton rendezni a kérdést. Az angol Doverben élő 41 éves férfi állítólag először megkérte a szomszédot, hogy halkítsa le a játékot, de röviddel később már hevesen vitáztak.
Aztán Martin, aki saját bevallása szerint "nem meleg vagy ilyesmi", megragadta a pizsamában álló áldozata péniszét és mintha csak egy szendvics volna, beleharapott. "Soha nem éreztem még olyan kínzó fájdalmat életemben, mint akkor" - mondta a meg nem nevezett szomszéd a bíróságon. Szerencséje volt, mert még időben sikerült eljutnia a kórházba és az orvosok vissza tudták varrni a családi ékszert a heréjével együtt, ami szintén Martin fogainak esett áldozatul.
Jason Martint a  bíróság csütörtöki ítélethirdetésen 7 év börtönnel "jutalmazta", a szándékos testi sértés miatt.-olvasható a Daily Mail online oldalán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.