Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 22., péntek

A kormány fejőstehenei...

A magyar autósok a régió egyik legdrágább gázolaját tankolhatják az uniós szinten legmagasabb áfakulcs mellett, ezért a Jobbik szerint ezen a területen is rezsicsökkentésre lenne szükség !


 Volner János

A Jobbik szerint a kormány a baleseti adóval, a magas jövedéki adóval, a túlzott parkolási díjakkal és rendőrségi bírságolással "fejősteheneknek nézi" az autósokat, ezért itt is rezsicsökkentésre van szükség.

Volner János, a parlament gazdasági bizottságának alelnöke, a Jobbik frakcióvezető-helyettese pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a kormány által bevezetett baleseti adó az egyébként is dráguló kötelező felelősségbiztosítás 30 százalékát teszi ki. Emellett a magyar autósok a régió egyik legdrágább gázolaját tankolhatják az uniós szinten legmagasabb áfakulcs mellett, valamint óránként több száz forintot fizethetnek a parkolásért a veszteséget termelő parkolási rendszerekbe.
A rendőrség "bujkáló, az út mentén szabálytalanul parkoló" rendőrautókból méri az autósokat olyan helyeken, ahol nincs balesetveszély - fűzte hozzá. Az ellenzéki párt szerint ez nem más, mint az autósok kirablása, ezért ezen a területen is rezsicsökkentésre van szükség.

Volner János ismertette: a Jobbik kormányra kerülése esetén eltörölné a baleseti adót, csökkentené a jövedéki adót, 20 százalékra mérsékelné az áfát, felülvizsgálná a parkolási rendszert és a traffipaxok használatát csak iskolák, óvodák, nagy forgalmú és valóban veszélyes útszakaszokon engedélyezné.-olvasható a hvg.hu oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.