Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 25., hétfő

Az adóslista éllovasa nem szégyell állami támogatásra...

...pályázni,pedig milliókkal tartozik az államnak, mégis onnan vár anyagi támogatást Gáspár Győző a roma Rómeó és Júlia leg­újabb színpadi változatához – tudta meg a  Borsonline.

Már közel ötezer lelkes "színészpalánta" jelentkezett Gáspár Győző felhívására, melyben a roma Rómeó és Júlia legújabb változatához keres színészeket. A TV2 Édes élet című agyzsibbasztó valóságshow-jában elhangzott hirdetés szerint Győzi arra buzdítja rajongóit, hogy jelentkezzenek szereplőválogatására.
A roma mulattató a kisfilmben nem sok mindet árult el dramaturgiai tapasztalatairól.
– Én kizárólag producerként veszek majd részt ebben a darabban. Már beadtuk az állami pályázatot, és bízunk benne, hogy el is fogadják, akkor pedig megkezdődik a kemény munka – tudtuk meg a Gáspár család fejétől, aki köztudottan hatalmas összegekkel tartozik az államnak, és októberben még a bíróságon ült párjával, Bea asszonnyal, adócsalás vádjával.

De úgy látszik, Gáspár Győző számára az állami pályázatokból befolyó pénzösszeg igénylése nem ütközik akadályba. (Mert ugye a Gáspár név garancia a pályázat elbírálói számára,-a szerk. )

– A forgatókönyv már kész – meséli –, annyit elárulhatok, hogy egy születésnapi buli lesz a nyitójelenet. Nem különleges karaktereket keresünk, hanem jó énekhangú, tehetséges romákat. Rómeót például el tudom képzelni egy sukár férfiként, aki nem több húsz­éves­nél, Júlia pedig fiatalabb nála, ahogy az eredeti műben is. A pap negyven felett kell, hogy legyen, és szülőknek is ilyen korú amatőröket keresünk. Konkrét jellemrajz nincs, a válogatáson majd minden kiderül – magyarázta Győző, aki kilencvenperces színpadi darabjához jelenleg is keresi a betétdalokat.
– Eredeti cigány nótákat, klasszikus roma slágereket viszünk színpadra. – csepegtetett részleteket Győzi, akit pályázata részleteiről, a darab költségvetéséről is faggattunk, de ő hétpecsétes titokként kezeli a témát.
– Semmit nem vagyok hajlandó elárulni!-olvasható borsonline oldalán.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.