Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 27., szerda

Csak összefogással tehetünk érte !

A vasárnapi Videoton elleni mérkőzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyőrben és talán egyik magyarországi stadionban sem” – olvasható a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok a HAON szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében!

 A teljes idézet;
"Tisztelt Szurkolótársaink!
A vasárnapi Videoton elleni mérkőzésen olyan dolgok történtek a lelátón és környékén, amire még nem volt példa Diósgyőrben és talán egyik magyarországi stadionban sem. Nem engedték be a stadionba egy 10 éve a diósgyőri lelátón tevékenykedő csoport zászlóját (Commandos), leszedették a kerítésről a történelmi Magyarországot ábrázoló zászlót “Hazádnak rendületlenül” felirattal, az idén 20 éves szurkolói csoport a Sturm und Drang zászlóját valamint egy angol zászlót Gyál felirattal. A szurkolói csoportok tiltakozásul elhagyták a stadiont és a klubházhoz vonultak, hogy választ kapjanak a „miért?”-re, ahonnan sajnos érdemi válasz nélkül kellett távozniuk.
Sajnos ennek már voltak előjelei és tökéletesen illeszkedik abba a folyamatba, ami már egy jó ideje elindult és ami miatt a csoportok a bojkott eszközével éltek. Ahogy akkor is elmondtuk, nem csak a regisztrációval van a probléma, hanem a szurkolói mozgalom ellen irányuló törekvésekkel. Most sajnos sokan láthatják, hogy miről beszéltünk.
Úgy gondoljuk, hogy csak akkor van értelme az egészet folytatni, ha gyökeres változások történnek az MLSZ, a klubok, a politika szurkolókhoz való hozzáállásában.  
A hétvégi bajnoki mérkőzésen a teljes bojkott eszközével szeretnénk élni és felnyitni végre mindenki szemét, hogy nem jó irány amerre tartunk. Szeretnénk kérni mindenkit aki támogatni kívánja a küzdelmünket, hogy NE menjenek ki a hétvégi bajnoki mérkőzésre!
Ugyancsak szeretnénk megkérni Magyarország összes szurkolótáborát, mindenkit aki még kitart a magyar foci mellett, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz és NE menjenek ki a hétvégén a stadionokba. Bár riválisok vagyunk, de csakis együtt tehetünk azért, hogy a helyzetünk pozitív irányba változzon.
Szeretnénk bejelenteni még, hogy a mai nappal minden kommunikációt megszakítunk a diósgyőri klubvezetéssel."
Hívatkozás; ITT !
Szerk;Posta S 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.