Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 28., csütörtök

Rezesovának tetszik Budapest ?

Budapesti iskolába íratják be Rezesova gyerekeit ( Blikk  információ)

Eva Rezesová volt párja, Erik Fischer tehetetlen, hiszen kislányát, Ellát is a jelenlegi Magyarország területére hozza nagyanyja. A férfi a Novy Casnak elmondta, a Rezes család fütyül a folyamatban lévő gyermekelhelyezési perre, és már el is kezdték intézni a kislány költöztetését.
- Ella nagymamája kérvényt nyújt be a bíróságra, ahol azt elfogadják, én pedig nem tehetek semmit, hiába tiltakozom - mondta Fischer, hozzátéve: feladja a harcot, ezután nem hajlandó tárgyalásokra járkálni, hogy nála helyezzék el közös gyermeküket.
A férfinek mostantól minden egyes láthatás alkalmával hosszú órákat kell majd utaznia Budapestre, a szabályok szerint ugyanis az anya lakhelyén kell átvennie gyermekét.
Közben Budapesten a nagymama talált egy két tannyelvű iskolát, ahová a másik gyerek, Alexandra és később a kis Ella is járni fog. Úgy számolnak, hogy legalább egy évig elhúzódik majd a bírósági eljárás. 

Foto:blikk
 
Mivel a két gyerek nagymamája nem tud mindig Magyarországon lenni, ezért egy sofőr áll a házi őrizetben lévő Rezesová szolgálatára.Ő hozza-viszi a gyerekeket, bevásárol, és intézi a többi ügyet, amihez Rezesovának ki kellene mozdulnia a házból, még ebédet is hoz.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.