Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. november 4., hétfő

Vigyázz,nem mindegy hogyan véded meg a tulajdonodat ! !

Elkeseredésében fagyálló folyadékot öntött a hordóiba egy vácszentlászlói gazda, mert rendszeresen lopták borát. A tolvaj, aki árulta is a lopott bort, meghalt, öt másik embert kórházban kezelnek - értesült a HavariaPess.
A kép illusztráció !

A napokban került több ember súlyos mérgezéssel kórházba a Pest megyei Vácszentlászlóról. Mindannyian etilén-glikollal megmérgezett bort ittak. A bort egy férfitól vásárolták, illetve kapták. A bort a férfi egy gazdától lopta, mint kiderült. Folyamatosan dézsmálta a rendszeresen feltört pincében a hordókat. A borosgazda - megelégelve a sorozatos lopást - fagyálló folyadékkal megmérgezte a borát.
A borból fogyasztók közül hatan kerültek kórházba. Egyikük, a lopott bort áruló tolvaj, már olyan súlyos állapotban volt, hogy nem segíthettek rajta az orvosok. Több napig küzdöttek az életéért, de a férfi meghalt.
A tulajdon védelmére "szakosodott" rendőrség emberölés (?) kísérletével gyanúsítja a meglopott gazdát !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.