Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 26., csütörtök

A szeretet ünnepén...

...Szenteste, az éjféli miséről hazaérve, saját kapujában késelt meg egy pécsi nőt egy "fiatal férfi", akit végül a hölgy kutyája kergetett el.

Az esetről az asszony gyermeke értesítette levélben a Dunántúli naplót. Beszámolója szerint édesanyja Pécsett, a rácvárosi templomban tartott éjféli szentmiséről tartott hazafelé, amikor saját háza kapujában súlyos támadás érte a nyílt utcán.

Egy fiatal férfi percekkel korábban követni kezdte a hölgyet, majd azt követően, hogy az asszony kinyitotta a kaput, támadója váratlanul előtte termett és szó nélkül egy késsel a mellkasa fölé szúrt, majd több másik vágást is ejtett annak karján és vállán.

Az édesanya lélekjelenlétének nem történt még nagyobb baj: hangos kiabálással szólította az udvaron levő kutyáját. A már nyitott kapun keresztül a kutya a támadóra vetette magát, a földre lökte, és valószínűleg a ruháját és a karját megtépte. A támadónak sikerült kiszabadulnia a kutya fogságából és a szomszédos mellékutcák irányába menekült.

A helyszínre a bejelentéstől számított néhány percen belül kiérkeztek a rendőrök. Több autóval átfésülték a környék utcáit, de a támadónak nem találták meg. A sérültet a mentők kórházba szállították, és a mellkasa felett ejtett sérülése miatt azonnali műtétet hajtottak végre rajta.

Fizikai állapota szerencsére kielégítő, viszont a családot nagyon megviselték a történtek. Mi történt volna, ha egy icipicit is arrébb éri a szúrás? Mi lett volna, ha a kutya nem hallja meg a segélykiáltásokat? Hogyan fordulhat elő, (mikor két hét alatt rendet ígértek ?)hogy karácsony estéjén, a szeretet ünnepén, a nyílt utcán, a saját otthonuknak a kapujában valaki szó nélkül mellkason szúrja?
forrás: Dunántúli napló
Barta P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.