Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 9., hétfő

Bajban a nyugdíjrendszer! 84 milliárd hiányzik a kasszákból !

A 84 milliárdos állami elvonás hiányzik a kasszákból !
A Független Pénztárszövetség várakozásai szerint a kasszák bevétele idén alig éri el a 120 milliárd forintot, ami a tavalyi adóteher növeléssel áll összefüggésben. A munkáltatók nem tudták növelni a kifizethető keretet, így ebből fizették ki az adót és rövidítették meg egyúttal a munkavállalók juttatásait.
Az amúgy a dolgozónként jellemzően 3-4 ezer forintos munkáltatói tagdíjak után a kormány az elmúlt négy évben jelentős, 84 milliárd forintos adóbevételt realizált. 
Másik oldalról ez a 84 milliárd forint az a forráskivonás, ami már most hiányzik az egészségügyből, és majd hiányozni fog a nyugdíjrendszer finanszírozásából, arról nem is beszélve, hogy a széles nyilvánosság számára nem ismert, a költségvetés milyen célra és hogyan használta fel ezeket az adóforintokat.?
 Akkor nézzünk utána az interneten hogy hol is van ez a pénz...? Nem is kell nagyon keresgélni !


"Ukrán nyugdíjasok tömegesen lépik át a magyar határt  (Itt olvashatod ! )
Sokan el sem hitték azt, amikor elsőként írtunk arról, hogy import nyugdíjasok viszik a magyar TB kasszát. 

Az tény, hogy ukrán időskorúak jönnek naponta százával a magyar nyugdíjakért. Ha már viszont ideruccantak, akkor a hasznost a kellemessel is összekötik, és egyúttal elintézik, hogy az ingyenes magyar egészségügyi ellátást is igénybe vegyék, mert megérdemlik,vagy mert nekik az jár?
Igen, jár !....mert van egy "egyezmény" amely 1962. december 20. napján köttetett és mind a mai napig érvényben van ! (Szinte hihetetlen, de le van írva és mindenki maga döntse el mennyi az igazság tartalma !-a szerk. ) A világ leggazdagabb országa a miénk! 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.