Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 4., szerda

Elmekegte a vallomását az "állat".

Állatokkal történt fajtalankodás miatt 10 évre ítéltek egy férfit, aki ellen nemcsak az egyik szemtanú tett vallomást, de magát a sértettet is beidézte a bíróság és alaposan kikérdezték.

 A sértett...
 Fotó: KTN Kenya

10 év börtönre ítélte a Kenyai Bíróság Kitsao Gonát, miután ő beismerte, hogy fajtalankodott egy kecskével. A férfit egy járókelő érte tetten november 25-én, amikor az utcán sétálva észrevette, hogy Gona egy bokorban erőszakolja a jobb sorsra érdemes állatot, a ruhái pedig egy közeli fára akasztva lógtak. A kecske tulajdonosa és néhány más falubeli azonnal a rendőrségre hurcolta a perverz férfit.

Gona a bíróságon nem tagadta tettét, de enyhítésért könyörgött, mondván, felesége fogyatékos és neki kell ellátnia az asszonyt. A testületet azonban nem hatották meg az érvek, csak azt nem tudni, ebben mekkora befolyása volt a tanúként beidézett kecskének. Az elítélt férfit a sértett szeme láttára vezették el bilincsbe verve.

 
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.