Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. december 31., kedd

Rablás Hajdúsámsonban !

2013. december 30-án 17 óra 10 perc körüli időben egy helyi lakos hazafelé tartott, amikor Hajdúsámsonban az utcán mögötte sétáló ismeretlen tettes megragadta a sértett táskáját és szatyrát, majd megpróbálta azokat kitépni a nő kezéből. 
Mivel a rablónak nem sikerült az áldozattól a táskát elvennie, ezért őt a földre lökte, majd az így megszerzett zsákmánnyal együtt elmenekült a helyszínről.
Az esetről a sértett telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét. A bejelentést követően a helyi rendőrök a Készenléti Rendőrség járőreivel és a hajdúsámsoni polgárőrökkel közösen megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében.
A rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú "fiút", akit az egyenruhások a Nyíradonyi Rendőrőrsre állítottak elő. 
A nyomozók a 16 éves nyíradonyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsítottal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrőrse folytatja.
Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.