Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 2., szerda

A hülyeség határtalan.

Íme a női cipő, bármilyen méretű lábra, sőt, még az is mindegy, hogy jobb, vagy bal, emiatt féllábúaknak nem kell egy egész párat megvenniük.


Miért nem volt Sámsonkertben ...

...December 29-én szemétszállítás? 

Olvasónk az alábbi tájékoztatást küldte ;
"Tisztelt szerkesztők! Telefonon érdeklődtem az illetékeseknél...Hajdúsámson nem kötött szerződést az AKSD-vel a 2013-as évre,(?) ezért nem történt szállítás dec. 29.-én.
Az Önkormányzatnál csak annyit közöltek, hogy a jövőben egy másik (meg nem nevezett) cég fogja végezni ezt a munkát,várhatóan a következő héttől. Bővebb felvilágosítást nem adtak (pl.: melyik napon ?). Remélem segítettem.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!"    (...a@gmail.com)

Köszönjük a tájékoztatást.
Szerk;Posta S.

Nyílt levél...kommentár nélkül !

"Kedves Barátaim!
Az új év elején szeretnék néhány összefüggő, komoly gondolatot is megosztani Veletek az eddigi európai parlamenti képviselői munkámról, s a jövő évi terveimről. Előtte azonban - szilveszterre, amikor talán kínunkban is nevetünk - egy rövidfilmet adunk közre Almási Lajos munkatársammal arról, hogyan összegzik Leonidász, Hektor és Pit Bull Terrier urak egy európai uniós tagállam egyik településének helyzetét, s milyen tanácsaik vannak Magyarország és a gyöngyösi Duránda fellendítésére.
Szívből kívánok boldog új esztendőt minden munkatársamnak, harcostársamnak, barátaimnak és ismerőseimnek - megköszönve mindazt a sok jót, amit 2012-ben kaptam tőlük.
Szeretettel;
Morvai Krisztina"  /független Európai Parlamenti Képviselő/