Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 19., szombat

Szegényen élnek Matiszék.

"2013-01-17 - 14 éve foglalkozott híradónk (RTL Klub forrás) a Matisz Klárival, aki 11 évesen szülte meg első gyermekét. Matisz nagypapa nyilatkozatai miatt az internet sztárja (?) lett."

No komment

Indul az új Megaupload ?

Kim Dotcom házi őrizetből változtatná meg a világot !

A Mega nevű új felhőszolgáltatás már önmagában is érdekes lenne, hiszen az ígéretek szerint ingyen 50 GB szabad tárhelyet biztosít minden felhasználónak, ami nagyságrendekkel több, mint amit a Dropbox vagy a Google Drive ad nekünk. A projekt mögött nem más áll, mint a Megauploaddal egyszerre sztárrá és körözött bűnözővé vált Kim Dotcom, aki szerényen csak annyit ígért, hogy az új szolgáltatás megváltoztatja a világot.
(Lehetőség lesz előfizetni nagyobb tárhelyre is: az 500 GB-os tárhely tíz, a két TB-os húsz, a négy TB-os pedig harminc dollárba fog kerülni havonta, ami szintén jóval kedvezőbb, mint a konkurens szolgáltatók ajánlatai.)
Emellett még a MegaBox lehetővé tenné a zenészeknek, hogy közvetlenül a közönségüknek adják el a számaikat, így a bevételek jelentős részét zsebre vágó kiadók kikerülnének a terjesztési folyamatból...Tovább itt olvashatod.
Szerk;Posta S.

Nem tudsz többé elrejtőzni a Facebookon !

Ha valaki ránk keres Facebookon, akkor az meg is fog találni minket. A Facebook kikapcsolta a rejtőzködés lehetőségét.
 
Eddig minden facebookozónak megvolt a lehetősége, hogy elbújhasson: létezett olyan beállítás, hogy ha valaki, aki nem ismerősünk, rákeres a nevünkre a közösségi oldalon, akkor profilunk ne tűnjön fel a találati listában. A Facebook azonban - valószínűleg a héten bemutatott Graph Search-ben rejlő lehetőségek fejlesztése érdekében - nemrég kikapcsolta ezt a lehetőséget.

Az Ars Technicának nyilatkozó Facebook-munkatárs szerint még decemberben távolították el ezt az adatvédelmi beállítást. A cég nem jelentette be külön a funkció nyugdíjazását, csak az újfajta keresés nyomán figyeltek fel rá a felhasználási feltételeket figyelmesebben olvasók.
Hívatkozás;hvg.hu
Posta S.