Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 25., péntek

A szuperkutya !

Ehhez a produkcióhoz nincs mit hozzáfűzni! Egyszerűen csodálatos!


Forrás;youtube

Szerinted elképzelhető ez?

 Idézet;
"Az ujasz.hu birtokába jutott információk alapján szerkesztőségünk arra a következtetésre jutott, hogy a Szombathelyi rendőrök, közelebbről: a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közigazgatási Hatósági Szolgálat. Még közelebbről: Azok, akik megbüntetik a szabálytalan autósokat. Ettől a szolgálattól kapott értesítést Szijártó László, ismertebb nevén a jó LaciBetyár. Az ő autóját kapták, a rendőrség szerint gyorshajtáson, nemrégiben egy éjjel. Ilyenkor a rendőrség a saját honlapján "mutatja meg" a bizonyítékot, azaz a helyszíni fotót, ahová az ügyiratszámmal és a rendszámmal lehet belépni.
A rendőrségi oldalon láthatjuk kocsijának a rendszámát is. csakhogy ez a valóságban nem ott helyezkedik el. "Igaziból" a Kárpátia pálinka felirat fölött van, ahogy ezt a másik, nem a rendőrség készítette képen is láthatjuk. A rendszámot egyszerűen oda montázsolták az autó hátuljára. Tehát a rendőrség fabrikált, (?)megváltoztatta a valós képet, majd kiküldte a büntetést..."Részletesebben itt olvashatod!

                                                     A "trafipax" kép és az eredeti !
                                                  
Szerk;Posta S.

Tarthatatlan állapotok Konyáron az általános iskolában ...

Egy konyári általános iskolai történelemtanár fejti ki igencsak szélsőséges(?)nézeteit egy videó felvételen, melyen arról beszél: fél megütni a gyerekeket, de semmi más nem használ, csak a fizikai erőszak.

Vígh Szilárd kijelenti: a cigány gyerekek nemcsak mocskosak, hanem büdösek is, ráadásul kezelhetetlenek, és semmi más nem használ, csak a fizikai erőszak. Van két-három kivétel, akik tehetségesek, de az elsöprő többség egyszerűen hülye - mutat rá.
"Hogy párszor, csak hát félek én is megütni, mert nehogy a csigolyája eltörjön. Félnék, csak hát sokszor nem tudsz mit csinálni, ki nem küldheted óráról, térdepeltetni eszedbe ne jusson, az igazgató nem engedi, jó, néha muszáj. Olyan, hogy egyes, vagy szaktárgyi figyelmeztető, az abszolút nem használ, tehát csak a fizikai erőszak. Azért párszor nekem kellett, és utána már helyrerázódott a dolog" - hangzik el a konyári általános iskola tanárának a szájából a YouTube-ra feltett videón.
Hivatkozás; Itt

Szerk;Posta S.

A pénz nem boldogít...

...de jó ha van.

Négy éve ünnepelt sztár volt, tévé-, rádióműsorban szerepelt, a haknikon megkeresett milliókat azonban felélte,elszórta. Harmincötig számoltam a nőket – mondja Veres Robi, azaz MC DC.
Néhány éve eltűnt, ám a Bors megtalálta Veres Robit, aki MC DC művésznéven a 2009-es Csillag születikben lopta be magát az emberek szívébe.
A tehetségkutatót követően a Class FM állandó vendége volt, vezethette a Kész átverés című műsort az RTL-en, a megrendelők meg egymásnak adták a kilincset, hogy meghívják a rappert. Robi azt mondta akkor, szeretne összegyűjteni ötmilliót, hogy megműttesse a gerincét, hiszen az operáció sokat segítene állapotán, ami gyerekkora óta megnehezíti a mindennapjait.
Ez nem sikerült,mert a könnyen jött pénz hamar el is ment és hírnév is gyorsan elmúlt illetve feledésbe merült... A folytatást itt olvashatod.
Szerk:Barta P.