Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 30., szerda

Ölt a kukásautó Hajdúsámsonban !

FRISSíTÉS

Pellengérre állítják a fiatal konyári tanárt !

"A Jobbik felháborítónak tartja, hogy pellengérre állítják azt a fiatal konyári tanárt, aki a párt szerint ki merte mondani az igazat cigány-ügyben. Vígh Szilárd ellen vizsgálatot indított a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, mivel szerintük a tanári hivatáshoz méltatlan a fiatalember viselkedése."
Kép: Youtube

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő közleményét szó szerint közöljük,olvasható a Hajdupress oldalán!

"Mint ismeretes, a világhálóra nemrégiben felkerült egy videó felvétel, amelyen egy konyári tanár kendőzetlenül beszél a cigánygyerekek oktatásának nehézségeiről. A hivatásos rettegők és gyűlöletkeltők a tőlük megszokott módon megkezdték a fiatal tanár meghurcolását. Hozzájuk csatlakozva a település polgármestere is úgy nyilatkozott, hogy Konyáron kifejezetten békésen él együtt a cigány és nem cigány lakosság, csupán "bizonyos erők" hangulatkeltéséről van szó.

Ezzel szemben az igazság az, hogy konyári lakosok egy csoportja tavaly tavasszal aláírásgyűjtésbe kezdett, amellyel a romló közbiztonság ellen akartak tiltakozni, több mint 400 aláírás gyűlt össze. Ennek hatására a Jobbik országgyűlési és megyei közgyűlési képviselői terepbejárást majd lakossági fórumot tartottak Konyáron. Itt fényesen kiderült, hogy a cigányság soraiból kikerült bűnözők élhetetlenné teszik a települést.

Ezzel összecsengenek Vígh Szilárd tanár úr szavai, aki őszintén beszél a cigány tanulók többségének tűrhetetlen, az oktatást bénító tevékenységéről.

Tűrhetetlennek tartjuk, hogy ez esetben sem a problémát akarják kezelni, hanem azt támadják, aki felhívja rá a figyelmet! A Jobbik kiáll az igazság és a meghurcolt tanár mellett, és jogi segítséget ajánl fel számára, ha bármilyen hátrány érné az igazság kimondása miatt!

Kulcsár Gergely
országgyűlési képviselő"

Érdekes megoldás (?) !

Ujjamputáló gépet vezetett be Irán a lopások ellen ! 

 A iráni hírügynökség által kiadott fotó azt mutatja, amint január 23-án egy lopáson kapott férfi ujját készülnek levágni.

 A kép szerint egy mechanikus géppel amputálják a bekötött szemű elítélt ujját. A bíróság múlt szerdán találta bűnösnek és már végre is hajtották az ítéletet. Három fekete ruhába öltözött férfi veszi körül, kettő lefogja a jobb kezét a gép alá, egy pedig kezeli a masinát. A képen nem látszik ijedség az elítélt arcán, ami arra utalhat, hogy előtte bedrogozták.
Elrettentésképpen az ítéletet nyilvánosan hajtják végre!
Az országban szinte mindennaposak a kínzások és kivégzések. (Ott nem érdemes réz kábelt lopni! -a szerk.) Az Amnesty International legutóbb az ellen tiltakozott, hogy egy olyan bűncselekményért végeztek ki egy férfit, amit még 17 éves korában követett el. A nemzetközi jog szerint illegális halálbüntetést kiszabni kiskorúra.
(Ezek szerint van olyan ország,ahol nem "gyerekcsiny"-nek tekintik a lopást ?)
Hivatkozás;mon.hu
Szerk:Posta S.

Dobfenomén a 8 éves debreceni kisfiú !

Kétéves korában még csak az asztalon dobolt, de a figyelmes szülők már akkor észrevették, hogy nagyon élvezi a zenét a debreceni Wesser Patrik.


 A kis Patrik erről szerényen csak ennyit mondott: - Én egyszerűen csak szeretek dobolni. Ha valamelyik nap valamiért nem zenélhetek, akkor nagyon hiányzik...
Forrás; hajdupress/Youtube
Szerk;Posta S.