Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. február 10., vasárnap

"Barátok közt" ?
 Az RTL klub volt szereplője a Barátok közt Berényi Andrását játszó, a sorozatból nemrég távozó R. Kárpáti Péter diszkókban haknizik kollégájával, Szőke Zoltánnal, ahogy az a napokban megírtuk. Ennek híre robbantotta ki a csatát, Németh Kristóf, a szappanopera egykori Kertész Gézája ugyanis a Játékszín igazgatójaként elmondta, megdöbbentette a hakni híre, de nem hívná fellépni volt munkatársát." Azok a színészek, akik nálunk dolgoznak, mint például Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Szulák Andrea, a szakma legjobbjai. A közönségünk pedig egy nagyon igényes, belvárosi közönség" - nyilatkozta akkor a témában.
R. Kárpáti Péter nyílt levélben reagált a fenti mondatokra, melyben sajnálatát fejezi ki, hogy egykori kollégájának még nem volt alkalma képet alkotnia színpadi működéséről, egyúttal meghívja őt előadására, melyben Darvas Iván egykori szerepét játssza. "Ha megtiszteled jelenléteddel az előadást, egészen biztos, hogy szakmaiságomról nyilvánított véleményed kevésbé lesz hiteltelen." - áll R. Kárpáti levelében.
Németh Kristóf válaszában örömét fejezte ki, hogy volt kollégája ismét színházi szerepet vállalt, és hogy közvetve ő is közrműködhetett annak népszerűsítésében. Hozzátette, szívesen látja ő is R. Kárpátit a Játékszínben. Nézőként. (?) -olvasható a Nők lapja online oldalán
 

Meghalt Kézdy György színművész.

Öngyilkosságot követett el Kézdy György színművész. A Szomszédok című tévésorozat népszerű Virágh doktora egy budapesti kórház ablakából vetette magát a mélybe és azonnal szörnyethalt – írja a Borsonline.

A Bors információi szerint Kézdy György egy fővárosi kórház belgyógyászati osztályon feküdt, szombatra virradóra az egyik harmadik emeleti ablakon vetette ki magát.
“Az említett ügyben a haláleset körülményeit a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja. Az elhunyt személyről és a tragédia körülményeiről a vonatkozó jogszabályokra tekintettel egyéb információt nem áll módunkban közölni” - nyilatkozta a tragédiával kapcsolatban a rendőrség.

Kézdy György február 14-én töltötte volna be 77. életévét.
Szerk;Barta P