Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. február 20., szerda

Bukta az RTL a bulizó fiataljait.

 
 Foto;RTL

Az utóbbi évek legnépszerűbb tévés műfajai, a valóságshow-k és az úgynevezett scripted realityk voltak, így joggal számíthatott sikerre az ezek szellemében készült Éjjel-nappal Budapest esetében az RTL Klub. Az első hét után azonban a nézőket nem hozta lázba a műsor.
A saját gyártású műsorok kapcsán eddig meglehetősen sikeres volt az RTL Klub, akár tehetségkutatók, akár vetélkedők, akár realityk kapcsán. Az elmúlt években a csatorna ilyen jellegű programjai gyakran 30 százalékos közönségarány felett teljesítettek, de az RTL esetében átlagos 25-28 százalékos arányt szinte mindig el tudták érni.

Úgy tűnik, vagy a promócióval, vagy a koncepcióval volt ezúttal gond, de a nagy dobásnak szánt Éjjel-nappal Budapest nemhogy felfele nem tudta húzni az RTL Klub számait, de jelentősen rontotta a hétköznapi mutatókat. Ráadásul az első héten több alkalommal is túlszárnyalta a nézettségi versenyben a Családi titkok, így az elmúlt hónapokban rendszeresen tapasztalt hétköznapi totális RTL-dominancia ezúttal megtört. Az RTL Klub gyorsan reagált is a történtekre, a műsort ugyan nem szüntetik meg, ám felcserélik a Fókusszal: a magazinműsor így 7 óra után kezdődik, míg a reality 8-tól látható.
A csatorna természetesen arra is használja a lépést, hogy a magazinműsorban erősen tolja a fiatalokat-olvasható az mfor.hu oldalon 
Szerk;Barta P.

Pénzért mindenre képes...

...a normális munkát kivéve! (-a szerk.)

VV Fecó egy másik valóságshow-val, az Éden Hotellel hozná rendbe újra az életét. 
Akár szex árán is ! 

Az egzisztenciálisan padlóra került VV Fecó nem igazán tudja, hogyan tarthatná el családját?A Való Világ egykori hősszerelmese, aki az éneklés és a dinnyézés után a londoni levegőbe is beleszagolt, most gondolt egy nagyot, s - ha már egyszer bejött a valóságshow és visszakapta szerelmét - jelentkezett egy másikba. 
Első hallásra kicsit furcsának hat, hogy a kétgyerekes, nős fiú a Viasat csatorna Éden Hoteljében szaladgáljon egy szál gatyába és szédítse a nőket, ám Fecónak erre is van válasza: Hát én jelentkeztem! Jó képeket küldtem magamról, és leírtam, hogy mindent bevállalok.
"Muszáj nyernem, hogy biztosítani tudjam a családom jövőjét" - mondta a Bors kérdésére Fecó, ha szex, akkor legyen szex, bevállalom!
"Udvarlásban verhetetlen vagyok, Angélát pedig majd egy újabb valóságshow-ban visszahódítom." – Így jártam....nyilatkozta Balogh Ferenc "VV Fecó".
Hivatkozás;bors.hu
Szerk;Posta S.