Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. március 7., csütörtök

Súlyos baleset...

...történt délután Sámsonkert közelében! 

További képek ITT!

A HAON információi szerint egy ezüst színű Suzuki haladt a 471-es számú főúton Debrecen felől Hajdúsámson irányába, amikor is Sámsonkertnél egy márkatársa előzésébe kezdett. A manővert azonban már nem sikerült befejeznie az autó vezetőjének, mivel szemből egy másik jármű érkezett, így a kormány félrerántva lehaladt az úttestről, majd fejtetőre állva az árokba borult.
A balesetben az autót vezető középkorú férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit.
(A baleset helyszíne az Aqua Plastech kft. bejáratát elhagyva -Hajdúsámson felé- történt a város táblától négyszáz méterre a beláthatatlan kettős kanyarban,ahol végig záróvonal van.Ebből azt a következtetést lehet levonni,hogy az autó vezetője a záróvonalat átlépve egy beláthatatlan kettős kanyarban előzött,így következett be a súlyos baleset ! -a szerk.)
Szerk:Barta P.

A ByeAlex-jelenség.

Ezt a cikket Török Gábor politikai elemző blogján olvastam és nem is annyira a tartalom érdekessége,hanem inkább az első komment tényszerűsége és lényegre törő (talán a mai világban túl  bátran kimondott igazsága?) tűnt fel ! 

 "Akit érdekel, hogy milyen a világok találkozása, nézze meg ezt a felvételt. Azon a sajtótájékoztatón készült, ahol a nézők szavazatával nagy meglepetésre dalversenyt nyert antisztárt – akinek antisztársága miatt a magyar média egy részében máris a „flegma” lett az állandó díszítő jelzője -  próbálja meg számon kérni a hazai bulvárújságírás egyik felháborodott képviselője. Nem kell megijedni: nem fogok zenekritikát írni (annak ellenére sem, hogy nekem tetszett „ez a dal”), sőt, talán még azt is sikerül elkerülnöm, hogy nagyon messzemenő következtetéseket vonjak le ByeAlex sikeréből. Valamit azonban látni kell: az emberek egyre inkább vágynak arra, hogy valaki nagyon más legyen – vagy legalább annak látsszon. S ha igaz ez a celebek és a sztárok világára, vajon miért ne lenne az a politikusok esetében?".... A teljes írás itt olvasható.


És a comment:

" inreallife 2013.03.06. 22:59:54
gábor leírom rövidebben. a legjobb 4 közé jutott egy néger, egy cigány, egy buzi és egy szerencsétlen lúzer. a szerencsétlen lúzer nyert, hatalmas protestszavazatmennyiséggel. mondhatni 2/3-DAL.
szóval nem emlékeztet ez valamire? és mindebből mi következik? szerintem az évszázad égése... és ez is emlékeztet valamire... " 
(Ahogy várható volt,azóta a természetesen a kommentet törölték az oldalról,erre előre gondoltam,ezért mentettem le ide! ) (2013.03.08)
Szerk:Posta S.