Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. március 16., szombat

A tudatlanság ára.


Sikerült bezárni a kulcsot a Volvóba, nem maradt más megoldás, be kellett verni az ablakot. De aki azt hiszi, hogy ez sikerült elsőre, nagyot téved. Nem adják magukat könnyen a svéd biztonsági üvegek!
Szerintünk kár volt beverni azt az üveget,mert ha szóltak volna kis hazánkból "ideiglenesen ott tartózkodó alumíniumkannás kultúrzenészeknek"  öt másodperc alatt kinyitották volna az autó ajtaját sérülésmentesen...
Szerk;Posta S.

Hidegrekord dőlt meg !

-14,2 fokot mért Nyírlugoson az Országos Meteorológiai Szolgálat!
 
 Ahogy annak lehetősége már csütörtökön látható volt, a hideg betörést követően a csillapodó szélben a hófedte felszín felett keleten szombat reggelre sok helyen -10 fok alá hűlt a hőmérséklet. A leghidegebbet az Országos Meteorológiai Szolgálat nyírlugosi állomása mérte, ott -14,2 fok volt hajnalban. Ilyen hideget még sosem mértek hazánkban március 16-án, ezzel az 1932-es bajai rekord dőlt meg, ott akkor -13 fok volt hajnalban.(időkép.hu)

Tökéletes mégsem öntelt.?

"Barbapapa"nick nevű sámsonkerti olvasónk egy közösségi portálon találta ezt a bejegyzést és úgy gondolta meg kell osztania velünk érdekességként-mert mint írja-"az ön(kritika)ismeret sajnos nagyon sok emberben hiányzik környezetünkben is!?"


Szép vagyok és igazságos 
Jó szívű és barátságos
Erős vagyok,nagyon kemény,
 Csodálatos,mégis szerény

Okos vagyok,tanult,művelt,
Tökéletes mégsem öntelt,
Jóképű,imádni való,
Minden téren megbízható

Bátor vagyok sérthetetlen,
Győztes típus verhetetlen.
Elnéző és megbocsájtó,
Egyszerűen:jó leányzó.

A magazin nevében köszönettel;Barta P.