Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 3., szerda

Az ünnepek alatt volt időm egy kicsit átnézni az oldalt és egy érdekes statisztikai adat tűnt fel a böngészés közben.Úgy látszik az internet valóban határok nélküli.Jó látni,hogy szinte a világ minden tájáról vannak olvasóink így nem hiába dolgozunk! Köszönet minden olvasónknak.
A napi több mint kettőszáz megjelenítés -az Egyesült Államoktól Tajvanig -érdekes dolog.Úgy látszik  magyarok mindenhol élnek a nagyvilágban, íme a bizonyíték :


Körtvélyesy Viktor.

Óriási drágulás !

Csaknem 70 százalékkal emelkedett a kötelező biztosítás díja a tavalyi akciók után, de ez nem a biztosítókon múlott - derül ki a Netrisk felméréséből. 
Az év végi kampányban tapasztalt 11 700 helyett átlagosan 19 800 forintért kötöttek kötelező biztosítást az autósok az idei első negyedévben – derül ki a Netrisk legfrissebb adataiból. A 69 százalékkal magasabb átlagos díjszint mellett az erre jogosult autósoknak mindössze 12 százaléka élt a biztosításváltás lehetőségével. Ugyanez az arány a legutóbbi kampány időszakában 28 százalék volt. 

Az évközi, átlagosan 69 százalékkal magasabb díjak nem a biztosítók időközben végrehajtott tarifaemelésének következményei. Az egyik ok az, hogy év közben jóval nagyobb azok aránya, akik új belépőként, vagy egy további autó megvásárlásakor A0 kategóriában kötnek kötelező biztosítást. Másrészt kampányon kívül látványosan csökken az autósok figyelme a váltás, és az azzal járó megtakarítás lehetősége iránt. Pedig megéri odafigyelni, mert magasabb díjszint mellett a díjkalkulációval megspórolható összeg nagysága is jelentősen növekszik. 
Szerk:Barta P.

Bukás a a Windows 8 ?

Továbbra is alig terjed a Windows 8, a Net Applications által nyilvánosságra hozott számok alapján az operációs rendszert öt hónappal a hivatalos megjelenése után a Windowst választó internetezők kevesebb mint 4 százaléka használja - ennél még a Vista is jobban állt a maga idejében. 
     
Öt hónappal a megjelenése után sem tudott számottevően javítani elterjedtségén a Windows 8, derül ki a Net Applications által nyilvánosságra hozott számokból. A vállalat világszerte több mint 40 ezer weboldal látogatottsági adataiból gyűjti össze használati statisztikáit a böngészőkre és operációs rendszerekre.
5 hónap, 3,6 százalék
A 2013 márciusi adatok szerint a Microsoft legújabb operációs rendszerét a Windowst választóknak mindössze 3,6 százaléka használja - hogy ez öt hónappal a megjelenést követően mennyire alacsony érték, azt jól jellemzi, hogy még a szakma által bukásnak elkönyvelt Windows Vista is 5 százalékig jutott ugyanennyi idő alatt, a Windows 7 pedig már 10 százalék felett járt. 
Magyarországon még ennél is gyengébben teljesít a Windows 8: a Gemius Rankings webhasználati statisztikái szerint itthon 2,06 százalékos a részesedése az összes netező körében, ami a Windowst választók tekintetében 2,2 százalékot jelent.
Jelenleg a Windows 7 esélyesebbnek tűnik a Windows XP vállalati leváltására, pedig a Windows 8-ba több olyan technológia is került, ami a vállalati használatot segíti.
Hivatkozás; itt
Szerk:Barta P.