Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 9., kedd

Az én gépem...

"Milyen is legyen egy új számítógép.."bejegyzésünkre Pincés I. olvasónk az alábbi képet küldte ,mint írja,"valamikor ez a gép is mely az enyém volt, látott szebb napokat."

 Szerintünk is ez a gép már megérett  a cserére. 
Köszönjük a képet.(Posta S.)

Lépett a rendőrség...

Megtiltotta a rendőrség a Nemzeti Érzelmű Motorosok nevű szervezet április 21-re tervezett motoros demonstrációját. Ez az a rendezvény, amelyet a holokauszt áldozataira emlékező Élet menetének napján tartottak volna, és azt a tömeges elgázosításokra emlékeztető Adj gázt! elnevezéssel hirdették, és amelynek útvonala a Dohány utcai zsinagóga mellett vezetett volna.
Orbán Viktor kormányfő hétfőn a szocialista Steiner Pál felszólalására reagálva közölte, arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetnék a felvonulók emberi méltóságát. A Belügyminisztérium pedig azt közölte, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság a jogszabályi lehetőségek teljes igénybevételével tiltani fogja a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete által tervezett felvonulást. (...)

A rendőrség azt állítja, hogy bár a felvonulás neve II. Adj Gázt!, a "II." jelző nem helytálló, mivel Adj gázt! néven még nem volt rendezvény... vagy mégis?
Szerk;Posta S.

Milyen is legyen egy újonnan összerakott számítógép?

A merevlemez mérete a videón nem egy GB,hanem helyesen egy TB ahogy látszik is.

Nos ehhez a géphez nem kell kommentár!
Szerk;Posta S.