Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. április 30., kedd

Kötelezővé tennék a látogatást a Terror Házába!

 A KDNP a Nemzeti alaptantervbe építené a múzeum megtekintését az 5–8. osztályos diákoknak.

Rubovszky György, Harrach Péter és Tarnai Richárd benyújtotta az Országgyűlésnek „a diktatúrák által intézményesített gonoszság, valamint a történelem jövő nemzedékek számára történő objektív bemutatásáról" szóló határozati javaslatot.

A látogatást szervező köznevelési intézmény teljes költségtérítésre lenne jogosult az indítvány szerint. „A választópolgárok joggal várják el a kétharmados többséget elnyert Országgyűléstől, hogy a felnövekvő nemzedék helyes szemléletformálását megteremtse függetlenül attól, hogy ki milyen ismereteket kapott otthonról" – áll az indoklásban.

Az előterjesztők szerint e kérdés időszerűségét az is igazolja, hogy a Parlament falain belül is vannak olyan képviselők, „akik az objektivitást félresöpörve különbséget szándékoznak láttatni diktatúra és diktatúra között, ezért kiemelten fontos szempont, hogy a felnövekvő nemzedék tisztánlátását elősegítse a köznevelés". A kereszténydemokrata politikusok szerint a most tanító pedagógusok között is vannak, akiknek a szemléletét is „csak egy hiányos, hibás oktatás formálhatta".
Forrás: hir24.hu
Szerk;Posta S. 

Gyerek akart robbantani Sámsonkertben !

A bejelentést követő tíz percben azonosították a rendőrök azt a telefonálót, aki nyilvános fülkéből hívta fel a hajdúhadházi kapitányság ügyeletét hétfő délután azzal, hogy bombát robbant a sámsonkerti Fő utcán – tájékoztatott kedden Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő. 

Az alezredes elmondta: a járőrök a fülke közelében egy 10 éves helyi fiút találtak, aki elmondta, ő telefonált és csak viccnek szánta. A gyereket a rendőrök hazavitték a szüleihez.
Kedd délelőtti meghallgatásán az is kiderült, hogy ő volt az, aki április 3-án a hajdúsámsoni iskola robbantásávalviccelődött” szintén telefonos bejelentés útján. Hozzátette: nagyon megbánta a történteket. Az ügyben közveszéllyel fenyegetés miatt indult nyomozás.
Bár a gyermek életkora miatt elkerüli a büntetőjogi felelősségre vonást, tette nem marad következmények nélkül: a rendőrség értesíti az illetékes jegyzőt és a gyámhivatalt, ők pedig szükség esetén akár az intézeti elhelyezését is kezdeményezhetik.
 Haon információ.
Szerk;Barta S.

Önökért hazudunk.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt demonstrációján Puzsér Róbert is a nép kizsigerelésére szólított fel....


A humoros videó forrása,a nol.hu.
BartaS.