Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 11., szombat

Halálos baleset a 471.sz úton!

Ismét halálos baleset !
A 471.sz. főút Nyíradony és  Aradványpuszta közötti szakaszán   2013. május 11-én 15.40 körüli időben két személygépkocsi ütközött frontálisan. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, négyen – köztük két 13 éves gyerek –súlyosan megsérült . A helyszínelés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta és a teljes útzár mellett tart a helyszínelés,közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Szerk ;Barta P.

Bünteti a Disney is Magyarországot !

Az origo.hu-n olvasható hír szerint a Disney stúdió filmjeit itthon, legjobb esetben is csak az amerikai premier után csak 1 héttel mutatják be. Az eltolt vetítés oka állítólag az, hogy a Vasember 3 című filmet már a premier napján felvették az itthoni moziban és feltöltötték az internetre, elérhetővé téve a film első kalózverzióját a világon. A nagyobb baj valószínűleg nem az esetleges magyar bevételkiesés, hanem az, hogy így elősegítették a film kópiájának nemzetközi terjedését.
 
(Mert ugye minden a profitról szól! Azért nem egy hónap vagy több mert akkor már sokan meg sem néznék a moziban a filmet , egy hét viszont még elenyésző és vajon miért csak a 10 milliós Magyarországon statuálnak példát miért nem a 300 milliós Oroszországon ? ja hogy ott már jelentős lenne a bevétel kiesés a késleltetés miatt !? -a szerk.) 

Az eddigi információk alapján az összes Marvel és Disney által közösen gyártott képregényfilmet is késve fogjuk ezentúl megkapni, így próbálják megelőzni a forgalmazók, hogy a leleményes magyar warezesek kiszivárogtassák a filmeket. Az első ilyen premier csúsztatás a Szörny Egyetem lesz, ami június 20. helyett június 27-én fog debütálni itthon.

Szerk;Posta S.

Hogy is van ez?

 A brüsszeli magyar üldözésről - Morvai Krisztina a Magyar Televízóban !


Az Európai Parlament magyarországi emberi jogi jelentése, az úgynevezett Tavares-jelentés volt terítéken az m1 Az Este c. műsorában. 
Szerk;Posta S