Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 13., hétfő

Digitális átállás !

Hol ? Mikor?


A digitális átállás közvetlenül azokat érinti, akik jelenleg hagyományos szoba- vagy tetőantennával az analóg földfelszíni adást nézik otthonukban, illetve azokat, akik valahol máshol, de ilyen módon is tévéznek.
Az analóg lekapcsolás után ugyanis a hagyományos szoba- vagy tetőantennával és televízióval csak akkor lesznek elérhetőek a jelenlegi csatornák, azaz az m1, az RTL Klub és a tv2, illetve egyes eddig antennával nem fogható csatornák is – előfizetési díj nélkül:
  • ha a nézők (egyszeri költséggel) beszereznek egy megfelelő vevőkészüléket (úgynevezett set-top-boxot), amelyet a televíziókészülékhez csatlakoztatnak,
vagy
  • ha olyan új tévékészüléket vásárolnak, ami ezt a megfelelő vevőegységet már beépítve tartalmazza.
Megosztotta;K.V.

Szektás a feleségem!

Felesége és három gyermeke átnéz rajta, ugyanis a családfő nem hajlandó fejet hajtani egy szekta tanításai előtt, amit a többiek szinte feltétel nélkül követnek. Sokáig harcolt a családjáért, ám nem csoda, hogy az elképedt férfi számára betelt a pohár, amikor elvakult felesége azzal az ötlettel állt elő, hogy ha gyermekeit baleset éri, nem kaphatnak vért!

Róbert felesége csaknem húsz évvel ezelőtt csatlakozott a sokak számára különc tanokat hirdető szervezethez, a családi idillt azonban csak az elmúlt egy évben kezdte mérgezni a szekta.

– A családtagjaim levegőnek néznek. Nem szólnak hozzám, megesik, hogy nem is köszönnek. Közös fedél alatt élünk, mégis úgy érzem magam, mintha láthatatlan lennék. Egy banánt sem fogadnak el tőlem a gyermekeim, egyszerűen hátat fordítanak – panaszolta a családapa, aki úgy döntött, a nyilvánossághoz fordul, hogy lerántsa a leplet az adott szekta pusztító ténykedéséről,olvasható a Blikk oldalán.

Korábban Róbert is csatlakozott a magukat vallási közösségként terjesztő társasághoz, a férfi szemét azonban....tovább itt olvashatod !

Ez a film hasonló esetet mutat be ,de nagyon érdekes és tanúságos!

Youtube forrás. 
Szerk;Posta S.

"Rutin" közúti ellenőrzés egy ohiói városban!

Itt a rendőr nem gázspray befújásával próbálja megoldani a helyzetet. Majd utólag eldöntik, helyesen cselekedett, vagy nem de ártalmatlanította a támadót.! 
(Ahogy látszik a videón az ügy lezárva,nem kell életfogytig eltartani-adóforintokból-az államnak a rendőrre támadó egyedeket !) 
Lehet sok olvasónkban felmerül a kérdés,hogy nem túl drasztikus megoldás e ez, de az sem megoldás hogy 4 év után a 'jog' kiengedi és házi őrizetbe helyezi a gyilkosokat!

 
Szerk;Barta P.