Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 21., kedd

Amit eltitkolnak előlünk....(?)

Ez a dokumentumfilm rengeteg kérdést vet fel, és ha megválaszolni nem is tudja mindet, mindenképpen megdöbbentő perspektívákat nyit ...

A feliratozás 3' 55"-től indul !
Youtube forrás!
Szerk;Barta P.

A Nagy Testvér figyel...?

"A magyar kormány is kémkedik állampolgárai után?
A kormányok kihasználják az új szuper kémszoftver adta lehetőségeket: minden lépésüket megfigyelik és rögzítik. Minden üzenetet elolvashatnak, a különböző műholdak segítségével lehallgatják telefonbeszélgetéseinket és minden bankkártyával fizetett vásárlás is rögzítésre kerül.
 Az adatbázisok, modern keresőszoftverek és a mobiltelefonok cella-információi segítségével meg tudják állapítani, hogy éppen hol vagyunk és bizonyos mértékig azt is, hogy mit csinálunk vagy mik a preferenciáink. 
A Világkormány hivatalosan még nincs hatalmon, de Nagy Testvér már most is figyel, és egyre szorosabbra húzza a hurkot a világ körül. (Joseph Candel) Egy nemrég megjelent jelentés kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a világ kormányai egy kifinomult kémszoftver segítségével kémkednek saját állampolgáraik után.
A Citizen Lab, a Toronto Egyetem digitális kutatólaboratóriumának jelentése részletesen leírja, hogy a bűnözök nyomon követésére ajánlott szoftvert disszidensek, ellenzékiek"...folytatás itt
hivatkozás;kontrolblog.com
Posta S.