Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 25., szombat

Chips...házilag !

Így csináld!

Youtube forrás.
Hogyan is kezdjünk hozzá? 
Reszeljük le vékonyra a burgonyát, majd fektessük ki a szeleteket egy papírra. Ezt követően kenjük le olajjal, vagy sprézzük, ahogyan a videóban látható hölgy tette, majd ízesítsük, ahogy kedvünk tartja. 
Az oktatófilmben ecetes, fűszeres, sajtos és fokhagymás verziók készülnek, de jöhet a hagymás-tejfölös vagy teljesen egyéni ízesítések is, csak rajtunk áll. Ezek után tegyük be a mikróba, és készítsük el.
 A hölgy öt percre állította be, de a hossz a teljesítménytől függ, szóval a legjobban akkor járunk, ha figyeljük, hogy a szirmok ne égjenek meg. 
(Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe?..-a szerk.)
Megosztotta;Posta S.

Kivonul (hat?) Magyarországból az RTL-KLUB ?

Alaposan meglepte a nagy kereskedelmi ­tele­víziókat a reklámadó pénteken nyilvánosságra hozott tervezete: tízmilliárd forint feletti árbevételnél 20 százalékos elvonással szembesülnek a ­mé­dia­cé­gek!
 Az RTL Klub és a TV2 is közleményt adott ki: előbbi annak a lehetőségét is felvetette, hogy elhagyják Magyarországot, ha a mostani formájában bevezetik az új adónemet.
– A magyar RTL Csoport megdöbbenéssel értesült az Európában példa nélküli új adófajta tervéről – közölte az M-RTL Zrt. – A közzétett tervezet a legnagyobb bevétellel rendelkező RTL Klubot érinti. A magyar RTL Csoport szoros figyelemmel követi a törvényjavaslat alakulását és minden opciót mérlegel a további magyarországi működésével kapcsolatban – írták közleményükben.
De a TV2-nél is aggodalom lett úrrá. – A ­rek­lám­piac­ból élő TV2 sokmilliárdos veszteségbe fordult az elmúlt két évben. A reklámadó terve váratlanul érte a csatornát, nagyságrendje meglepő és elfogadhatatlan – húzták alá...-olvasható a borsonline oldalán! 
Szerk;Posta S.