Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. június 11., kedd

Gyanúsan korán romlanak el...

...még a neves háztartásigép-gyártók termékei is,olvashatjuk a világgazdaság honlapján.

A genertel.hu direkt biztosító 500 saját ügyfelét kérdezte: a válaszadók 37 százaléka mosógépről, 27 százaléka televízióról, míg 16 százaléka hűtőgépről mondta azt, hogy korábban romlott el a vártnál, azaz a garanciális idő lejárta környékén.
A biztosító szakértői szerint a garancia lejárta körüli meghibásodás oka az, hogy szinte valamennyi háztartási gépben van egy-egy olyan alkatrész - például túlmelegedő kondenzátor, könnyen törő kapcsoló - amely jelentősen lerövidíti az eszköz élettartamát.
(Vagy talán mégis igaz az a feltételezés,hogy létezik a tervezett elavulás "összeesküvés" elmélet,amit ugye eddig sem bizonyítani,sem cáfolni nem tudtak?-a szerk)
A megoldás a háztartási eszköz hétéves koráig kiterjesztett garanciabiztosítás lehet a biztosító szerint.
(Szerintünk meg törvényileg kellene érvény szerezni-mert ugye tudunk mi mindenre törvény hozni- annak hogy a tartós fogyasztási cikk valóban tartós legyen,mert a "tartós"szó nem arra az egy-két év garanciára vonatkozik amit a gyártók biztosítanak a készülékeikre!-a szerk. )

Mivel az igazság fáj a youtubnak igy törölte a videót,de itt még megtalálható!
Szerk;Posta S.

Nosztalgia...

...azok a szép napok amikor, a "rejtett erőforrás" igazságot oszt egymás között !












Itt a "darázs" szezon !

Nem válogatnak a kis fekete-sárga csíkos "rovarok", bárkit megszúrnak, aki az útjukba kerül !A legjobb védekezés ellenük a kiirtás lenne,de mivel ez sajnos nem lehetséges,így csak odafigyeléssel óvhatjuk meg magunkat a csípésük ellen !


Posta S.

Levetették a történelmi jelképeket ábrázoló molinót Dunaújvárosban!

 A HÍR:
"A hétvégén lejátszott Dunaújváros-Sopron mérkőzésen a mérkőzés-MLSZ ellenőre a meccs 10. percében felszólította a szurkolókat a DUNAÚJVÁROS feliratú, a város címerét és a történelmi Magyar Királyságot ábrázoló transzparens eltávolítására. Ellenkező esetre a mérkőzés félbeszakítását és súlyos büntetést helyezett kilátásba a klub részére. Történt mindez azon a héten, amikor az ország Trianont gyászolta (kisebb része barackfával ünnepelte), a Nemzeti Összetartozás Napját követő hétvégén."


Az MLSZ embere politikai okokra hivatkozva szedette le a transzparenst, ezzel gyakorlatilag világossá téve azt, hogy ma Magyarországon egyre inkább visszás cselekedetnek számít történelmi jelképeink használata s ezektől való elhatárolódásunk szükséges. (?)
A magyar szurkoló itthon, Magyarországon, magyar város csapatának szurkolva nem függeszthet ki sem árpád-sávos, sem Nagy-Magyarországos transzparenst, mert az nem polkorrekt, mert az sérti az  és itt álljunk meg egy szóra és gondolkodjunk el, hogy mit és kit is sérthet ez valójában. Merthogy nem a magyar embert, az biztos. Akkor? S vajon, mi jön ezután? 
Eredeti forrás ITT olvasható.