Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 13., szombat

Hajdúsámson is "fejlődik" a 21.században !


Valóban ez a legjobb megoldás a renitensen viselkedő "Tisztelt lakosság" (kik is lehetnek ők?) megrendszabályozására?
Volna egy tippünk az áldatlan állapotok csökkentésére vagy megszüntetésére,mégpedig az hogy ha az arra illetékes személyek esetleg megnéznék a nyilvántartást -ha van ilyen- és kiszűrnék,hogy melyik háztartásnak nincs szemetes edénye gyorsan kiderülhetne hogy kik próbálnak ily módon megszabadulni a szemetüktől.
Sámsonkertben ez a szelektív hulladék gyűjtést megszüntető "rendelkezés" minden külön értesítés nélkül már 2011- ben megtörtént,mint ahogy arról akkor beszámoltunk.

Egyébként "köszönet illeti" az általunk megválasztott T.Képviselő testületet,hogy környezetünk védelmét "ilyen hathatós" intézkedéssel is segíti... !?
(Mennyire  jellemző ez a fordított felállás a mai világunkra,hogy az okozatot szüntetjük meg, az okot nem !)
Posta Sándor.

Öngyilkos lett...

...az Indul a bakterház Bendegúza!

A Hír24 hírportál információi szerint Olvasztó Imre holttestére ma reggel Fót és Csomád között, egy erdős részen találtak rá. Értesüléseink szerint a férfi egy fára akasztotta fel magát, ám azt még nem tudni, hogy mi vezetett idáig.


Olvasztót az Indul a bakterház Regős Bendegúzaként ismerte meg az ország. Az 1966-ban született férfi gyermekszínészként felejthetetlen alakítást nyújtott a kultfilmben, azonban később sosem tűnt fel újra a filmvásznon. Állítólag nem véletlen, hogy a 47 éves férfi a színészet helyett a nyomdaipart választotta, ugyanis számára Bendegúz szerepe nem szerep volt, hanem ő maga volt az: egy nyegle, vad parasztfiú.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.
 Szerk;Posta S.