Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. július 19., péntek

Egy vélemény a cenzúráról !

Számomra soha nem volt szimpatikus, de most úgy tűnik, ez az ember nemcsak pózol a véleménynyilvánítás szabadságának fontosságával, hanem valóban ezeket az elveket vallja, akkor is, ha nem ért egyet a tartalommal. (a szerk.)
 
"A kuruc.info facebook-platformját törölte az oldal szolgáltatója. Erre a napra kénytelen vagyok közösséget vállalni ezzel a sötét és szubhumán felülettel, és szolidaritásomról biztosítani azt a hetvenezer embert, akinek a véleményét és a preferenciáját eltiporták. A nézeteiknél semmi sem áll tőlem távolabb, az elhallgattatásuk sérelménél semmi sem áll hozzám közelebb.
Magyarország és a világ a mai naptól kevésbé szabad hely!
Egy gátlástalan amerikai multi, a Facebook - mely előszeretettel játssza a világcenzor szerepét - áttaposott hetvenezer magyar állampolgár jogain! 


A precedens megteremtve: a gyarmati Magyarország polgáraival azt tesznek, amit csak akarnak. Nem tudom elképzelni, hogy ugyanezt az Egyesült Államokban meg mernék csinálni bármelyik rasszista, homofób esetleg vérszomjasan uszító párttal vagy mozgalommal, melyektől köztudottan hemzseg az amerikai politikai rendszer második-harmadik vonala."

Eredeti méret,katt a képre!Szerk;Posta S.

Magyarországon elindult egy kezdeményezés.


A petíciót itt lehet aláírni: http://www.peticiok.com/magyar_palyar...
A kezdeményezés Facebook oldala: https://www.facebook.com
Posta S.