Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. augusztus 18., vasárnap

Megérkezett...

...Budapestre a a Sólyom Hungarian Airways flottájának első Boeing 737-500-as, Álmos vezérre keresztelt gépe.
Vasárnap 16 óra 11-perckor érkezett meg, de ezt megelőzően egyszer alacsonyan átrepült az 1. terminál futópályája felett. Több százan a ferihegyi futópálya melletti Cargodombról kísérték figyelemmel a leszállást. 
A HA-SHA jelzésű, Bournemouth-ból érkező maiden flight-ot vízsugaras köszöntés várta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
A Sólyom első gépe két napig parkol a Ferihegy 2-es terminálja előtt, a spotterek a reptér teraszáról tekinthetik meg. Szeptember végéig még összesen 5 géppel bővül a Sólyom flottája.

 foto: S.k.magazin

Vízsugárral fogadták a Sólyom Airways első gépét Ferihegyen.
 foto;Barina Tamás
Szerk;Barta P.

Öt percre eltünt a Google !

Határozottan szokatlan esemény történt magyar idő szerint szombat reggel 0:52 és 0:57 között, ugyanis a Google nagyrészt egyszerűen lelépett az internet térképéről, az 5 perces időablakban elméletileg a vállalat ( hihetetlen,de igaz !-a szerk. ) egyetlen szolgáltatása sem volt elérhető.


Sajnos a keresőcég nem adott tájékoztatást a probléma okáról, ám a GoSquared forgalomelemző szolgáltatás szerint a kérdéses időszakban 40 százalékkal csökkent az analitikai kódjukat tartalmazó weboldalak oldalletöltéseinek mennyisége.-olvasható a techcorner.hu weboldalán.
Szerk;Posta S.