Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. szeptember 25., szerda

Exkluzív vendéggel startol a megújult ATV !

Szerdán Czinkóczky Csaba dokumentumfilmes lesz a megújult Világhíradó  vendége. Czinkóczky, aki a közelmúltban forgatott a Jobbikról a svéd televíziónak, most az indiai nők helyzetéről készített anyagot, melyről az ATV Világhíradóban is beszámol. 

Czinkóczkynak a jobbikról készített filmje ...
Barta P.

Érdekes...

Így lopják az internetet a magyar kisvárosban!

Foto:Police.hu

Parabola antennára erősített kutyakonzerves dobozzal csatlakozott az internetre egy 24 éves kazincbarcikai férfi - tájékoztat közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Egy internetszolgáltató tett bejelentést a rendőrségre, hogy az általuk üzemeltetett rendszert feltehetően valaki jogosulatlanul használja. Ugyanis több előfizető is jelezte, hogy gyakran egyáltalán nem tudnak csatlakozni az internetre.(Ha nem is kutyakonzerves dobozt,de más fabrikált eszközt már Sámsonkertben is lehet látni,-feltételezhetően- a mikrohullámú internet "díjmentes" használatára !-a szerk.)

A cég a rendőrséget segítette azzal, hogy a tolvaj lakókörnyezetét körülbelül be tudta határolni. A járőrökkel közösen vizsgálták meg a szakemberek az adott területet, ahol feltűnt a különös parabola antenna. A rendőrök a házban 2013. szeptember 17-én tetten érték az ott lakó fiatal férfit, aki jogosulatlan belépéssel játszotta ki az információs rendszert.
Az elkövető elismerte tettét, de elmondta, hogy ő azt gondolta csak lassítani fogja az előfizetők számára az internet hozzáférést, nem akarta őket kizárni tettével a rendszerből.

A Kazincbarcika Rendőrkapitányság, információs rendszer vagy adat megsértésének vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves H. Richárddal szemben.
Forrás: police.hu
Szerk;Posta S.