Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. szeptember 26., csütörtök

Diáklányokat akartak elrabolni Debrecenben !

A rendőrség nem veszi komolyan! (Miért is venné.... )
Az Árpád téri kereszteződésben szállt le a buszról múlt kedden reggel iskolába menet a három 13 éves kamaszlány, amikor egyiküket hirtelen karon ragadta egy középkorú, magas, valószínűleg roma férfi. -olvasható a dehir portálján.


Fotó: illusztráció
 A kép illusztráció.
Fényes nappal, iskolába menet támadtak meg három 13 éves kamaszlányt Debrecen egyik forgalmas kereszteződésében.(Az Árpád téri kereszteződés!) Egyiküket egy középkorú férfi megragadta, majd felszólította, hogy mindhárman szálljanak be a furgonjába. A lányok ijedtükben elfutottak. Mindez a reggeli csúcsforgalomban, a járókelők szeme láttára történt, de senki nem avatkozott közbe. A megtámadott lány édesanyja feljelentést tett a rendőrségen. Iskolájuk igazgatója pedig óvatosságra intette a szülőket. 
A rendőrség még nem rendelte el a nyomozást, azt próbálják kideríteni, hogy történt-e jogsértés bár az egyik helyi lap több bejelentést kapott, hogy hasonló támadás történt korábban a Hatvan utcán és a Déri téren is. A rendőrség azonban ezekről "nem tud"... (?)
A teljes írást és a videót ITT nézheted meg!
Barta P.

Autós vagy...?

....akkor ez végig kell nézned !

  
 Szerk:Posta S.

Van az a pénz....?

Fordulat jöhet a Rezesova-perben: elmarad a péntekre várt ítélet-hirdetés, a következő tárgyalást pedig október 29-ére tűzte ki a bíró.
Az Index azt írja: a védelem az utolsó pillanatban előállt egy újabb műszaki szakvéleménnyel, amelyre az egyik legtekintélyesebb hazai szakembert kérte fel. Melegh Gábor - aki korábban az Igazságügyi Szakértői Kamara elnöke is volt - azt mondja: elképzelhető, hogy Rezesová vétlen volt a balesetben.

A szlovák milliomosnő szerint a Fiat Punto hirtelen előzéssel került az ő terepjárója elé és ezért történt a baleset. Az eddigi szakértők ezt elutasították, de Melegh Gábor kiszámolta, hogy, ha a Fiat előzéskor kicsit gyorsabban rántotta el a kormányt, mint, ahogy azt eddig gondolták a szakértők, és Rezesová reakcióideje is kicsit kevesebb volt, akkor nem tudta volna elkerülni a balesetet - még akkor sem, ha csak a megengedett 130 kilométer per órával megy. (Ugye érthető...hogy ha...így..hogyha úgy ....akkor? Mégis van az a pénz?...)
Szerk:Posta S.